Pakoštane svojim gostima pruža nezaboravni doživljaj ljeta uz sjećanje na mirise mora i stare borove šume. Boravak u našem domaćinstvu ostaju gostu u trajnom sjećanju. Mnogi se od njih vraćaju svake godine. Apartmani Dalmatino obitelji Krpeta su najbolji izbor za Vaš odmor! Dobro došli!

Gdje smo

Smješteno u samom središtu jadranske obale i jedinstvenom položaju između mora i Vranskog jezera, u okruženju prirodnih ljepota nacionalnih parkova. Pakoštane svojim izgledom i šarmom malog dalmatinskog mjesta mogu biti dobar razlog za vaš dolazak. Neposredna blizina zadarske i splitske zračne luke, omogućuje brz dolazak na ovo područje. Dobra povezanost s europskom cestovnom mrežom i redovite trajektne linije s Italijom, čine Pakoštane privlačnom destinacijom.

„Apartmani Dalmatino nalaze se na jednoj od najljepših lokacija u mjestu Pakoštane, na plaži Janice. Od plaže smo udaljeni 50 m sa privatnim izlazom na plažu. Centar mjesta je udaljen 150 m od naše kuće. U centru se nalazi pošta, doktor, zubar, bankomati, marketi, mesnice, pekare, pizzerije, restorani, caffe barovi, mjesna luka, crkva...”